Hold

Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ):

På vores BJJ hold træner vi med Gi. Holdene er bygget op så der er en grundig opvarmning hvor grundbevægelser fra BJJ bliver prioriteret. Derefter vises dagens teknikker, hvor der efterfølgende vil være tid til at øve dem. Til sidst vil der være sparring, enten situationssparring hvor man starter i en specifik position eller fri sparring. Sparring er frivilligt.

BJJ Fundamentals er et hold hvor vi gennemgår de 6 basale positioner så man kan få et godt udgangspunkt i sin træning. Nedenfor kan man se vores Fundamentals Program. Har vil der være fokus på teknisk træning samt situationssparring. Alle niveauer kan deltage på dette hold.

BJJ All Levels er et hold hvor vi arbejder med at specifik position over en længere periode så vi kan dykke ned i forskellige variationer. På dette hold vil der i højere grad være fokus på sparring. Alle niveauer kan deltage på dette hold.

Grappling / No Gi Jiu Jitsu (No Gi)

På vores No Gi hold træner vi uden Gi. Det er et hold for alle niveauer, fra begynder til øvet. Der er fokus på basale teknikker og koncepter. Holdet er bygget op så der er en grundig opvarmning hvor grundbevægelser fra BJJ og brydning bliver prioriteret. Derefter vises dagens teknikker, hvor der efterfølgende vil være tid til at øve dem. Til sidst vil der være sparring, enten situationssparring hvor man starter i en specifik position eller fri sparring. Sparring er frivilligt.

Mixed Martial Arts (MMA):

På vores MMA hold træner vi i shorts samt t shirt eller rashguard. Shorts skal være uden lommer og lynlåse. Derudover skal du medbringe MMA sparrings handsker, tandbeskytter og ben beskytter. Grundet de mange facetter af MMA vil der være skiftende fokusområder, henholdsvis gulvkamp, clinch og stående træning. Der vil være en grundig opvarmning, herefter vil dagens teknikker bliver vist samt øvet og slutteligt vil der være situationssparring. Sparring er frivilligt. 

Bemærk at dette hold endnu ikke er på holdplanen. Hvis du kunne tænke dig at træne MMA opfordrer vi dig til at kontakte os da holdet vil blive oprettet hurtigere hvis der er stor interesse. Kontakt os her for at skrive dig på ventelisten, så kontakter vi dig når holdet bliver oprettet.

Brasiliansk Jiu Jitsu Børnehold (BJJ Børn)

På vores BJJ børnehold vil der være fokus på at gøre træning legende og interessant for børnene. Børnene vil få trænet deres koordination, kropsforståelse og sociale kompetencer igennem lege og øvelser samtidig med at de vil lære teknikker fra BJJ. BJJ er en god motionsform for børn, da det er en kampsport hvor der ikke laves slag og spark. Der vil også være fri træning, hvor børnene får brugt en masse energi. Som udgangspunkt træner vi med Gi, men de første par gange man deltager er det ikke et krav. 

Bemærk at dette hold endnu ikke er på holdplanen. Hvis du kunne tænke dig at dit barn skal træne BJJ opfordrer vi dig til at kontakte os da holdet vil blive oprettet hurtigere hvis der er stor interesse. Kontakt os her for at skrive dig på ventelisten, så kontakter vi dig når holdet bliver oprettet.