Om os

Compound Jiu Jitsu Club blev startet af vores hoved instruktør Marcus i 2022. Tanken om at starte sin egen klub kom efter at han i en periode havde været en af de primære kræfter i et drive hans første klub, Choke Academy i København, videre efter hans første træner JP rejste tilbage til Brasilien i 2015. Marcus valgte dog at forlade Choke Academy et års tid efter at JP var rejst, da han ikke var færdig med at udvikle sig som udøver. Marcus sluttede sig derfor til Arte Suave i København, hvor han i 2021 modtog sit sorte bælte. Marcus træner forsat hos Arte Suave for at blive ved med at dygtiggøre sig. 

Visionen med Compound Jiu Jitsu Club er at skabe et sted hvor den følelse af sammenhold og broderskab, som Marcus selv har fået gennem sporten, kan gives videre. Et sted hvor der trænes hårdt, man bliver presset, man bliver dygtig, men hvor de relationer man får er lige så vigtige.

Compound Jiu Jitsu Clubs mission er at undervisningen skal have et solidt teknisk fundament, så medlemmerne lærer nogle færdigheder som er brugbare og effektfulde i en kampsituation, underordnet om man er atlet eller hobbyist. Der skal, i undervisningen, være plads til alle ambitionsniveauer og aldersgrupper og sidst, men måske vigtigst, medlemmerne skal ikke kun blive god udøvere, men gode mennesker.

 

Klubben

Compound Jiu Jitsu Club ligger i Solrød Centeret i Solrød Sundhedshus. Vi har vores eget lokale med indgang, omklædning med opbevaring samt ca. 40 m2 træningsareal. Derudover findes der er et toilet som deles med de andre brugere af huset. Nedenfor kan der ses billeder fra klubben.

Parkering: 
Der findes både fri og tidsbegrænset parkering tilknyttet Solrød Center, så vær venligst opmærksom på de gældende parkeringsregler. 

Offentlig transport:
Vi ligger 50m fra Solrød Station og der er derfor gode muligheder for både bus og tog til og fra træning.